Themaphila

Ook lid in België! De NVTF werkt nauw samen met haar Vlaamse zustervereniging Themafila. Gezamenlijk wordt jaarlijks een contactdag georganiseerd in het grensgebied van beide landen, meestal om het jaar in Breda en in Herenthals. Ook bij deze contactdagen worden bijzondere lezingen gehouden en zijn verschillende handelaren aanwezig.  

 

Leden van de NVTF kunnen voor een speciaal contributiebedrag ook lid worden van Themaphila. Themaphila geeft een op hoog niveau staand kwartaalblad met dezelfde naam uit. Het blad geeft zeer boeiende thematische informatie, waar zelfs de gevorderde thematische verzamelaar nog veel van kan opsteken. In het tijdschrift Themaphila worden voor de leden regelmatig verkopingen van bijzondere thematische stukken opgenomen.
 

  Door lid te zijn van Themaphila bent u lid van een in België erkende vereniging. En daarmee bent u ook lid van de Belgische bond, de Koninklijke Landsbond der Belgische Postzegelkringen, de KLBP. Als lid van de KLBP krijgt u het tijdschrift Belgaphil toegezonden en kunt u aan alle Belgische tentoonstellingen meedoen.

Leden van de NVTF dienen zich voor het lidmaatschap van Themaphila op te geven bij de ledenadministratie van de NVTF (zie Lidmaatschap).